Bob Mendes «Het Virus » (Link) op de planken


PERSMEDEDELING - oktober 2002


«Het Virus » (Link) van Bob Mendes nu ook op de planken in NOORDTEATER te Antwerpen.

ANTWERPEN - Op vrijdag 8 november 2002 brengt de gekende regisseur Marc Van Extergem de faction-thriller Het Virus in creatie voor Antwerpen.

« Het Virus » is een bewerking van het boek « Link » van Bob Mendes, tweevoudig winnaar van de Gouden Strop en onlangs genomineerd voor de prestigieuze literaire prijs De diamanten kogel. Bob Mendes staat in ons taalgebied bekend als de meester van de factionthriller : spannende boeken met een hoge werkelijkheidsgraad.
Hij is een van onze meest gelezen thrillerauteurs. Zijn boeken en verhalen werden vertaald in het Frans, Bulgaars, Amerikaans, Duits, Tsjechisch, Spaans en Japans. Critici vergelijken zijn werk met dat van grote namen als Clancy of Clavell.

Regie: - Marc Van Extergem
Met: - Sonia Govers - Jan Binnemans - Nick Annaert - Frédéric Karlowski - Pol Vandenhende - Didier Joosen - Jacques Van den Bergh - René De Cort - Marc Domen -

Walter Sloten wil Foodpack verkopen. Hij leidt liever een luilekker leventje op de Bahamas dan verder het bestaan van deze fabriek te garanderen. Hij heeft verregaande plannen om het plastiekverwerkende bedrijf aan zijn grootste concurrent over te laten, maar Nora, zijn vrouw, biedt meer tegenstand dan hij verwacht.
Een onverwacht bezoek van de Bijzondere Belastinginspectie gooit nog meer roet in het eten.
Hoe ver zal Walter gaan om zijn slag thuis te halen?

Speeldata : van 8 november tot 21 december 20H 02

Snel reserveren is de boodschap!

Reservatie op tel. nr. 03 231 20 08

 
pagina terug terug naar boven

© copyright Bob Mendes, all rights reserved

Hosting & Webdesign by Linulex

Concept by Artchronicles