Bob Mendes Overspel


Overspel

- Door de schuld van Sonja, zijn ex, was Thomas Leerdam van manager van een vijfsterrenhotel afgezakt tot slecht betaalde receptionist in een rendezvoushotel.

Het heimelijke gedoe en de sfeer van overspel hingen hem sommige dagen zo de keel uit dat het hem leek of alleen een winnende lottocombinatie nog redding kon brengen. Toen op een dag een rijke zakenman een attachécase in een hotelkamer achterliet, dacht hij daarmee de jackpot te zullen winnen. Maar voor hij zijn vindersloon kon incasseren, sloeg het noodlot opnieuw toe. Hij werd beschuldigd van zedenfeiten en moest in de gevangenis. Toen hij weer vrijkwam, zat hij pas echt aan de grond. Zijn enige lichtpunt was de illegale Katja, die hem onderdak verleende.


Gelukkig had hij kopieën gemaakt van de documenten in de aktetas, documenten waaruit bleek dat twee prominente figuren – die schuilgingen achter de namen Noa en Holy – een ingenieus systeem hadden uitgedokterd om de staatskas te plunderen. Intussen had hij geleerd dat eerlijkheid niet loont. Noa en Holy zouden moeten betalen voor het onrecht dat hem – en Katja – werd gedaan. Maar daardoor kwam hij in botsing met de machtigste industrie aller tijden: de geneesmiddelenindustrie. Nu was het geen kwestie van afpersing meer, maar van leven of dood. Een huiveringwekkend en toekomstvoorspellend verhaal, waarin arme sukkelaars het opnemen tegen rijke oplichters die de medische wetenschap aan hun kant hebben.
 
 
ISBN:   90 223 2170 6 | Verschenen: 30 mei 2007 | Omvang: 288 blz.
 
pagina terug terug naar boven

© copyright Bob Mendes, all rights reserved

Hosting & Webdesign by Linulex

Concept by Artchronicles