Bob Mendes «Het Virus » (Link) op de planken


PERSMEDEDELING - september 2001


«Het Virus » (Link) van Bob Mendes nu ook op de planken in Theater De Peoene …
Mechelen - Op zaterdag 22 september 2001 gaat in Theater De Peoene, Lange Schipstraat 71 te Mechelen, « Het Virus » in première (regie van Marc Van Extergem).

« Het Virus » is gebaseerd op het boek « Link » van Bob Mendes, tweevoudig winnaar van de Gouden Strop. Bob Mendes staat in ons taalgebied bekend als de meester van de factionthriller : spannende boeken met een hoge werkelijkheidsgraad.

Hij bracht zijn eerste boek uit op 55-jarige leeftijd. Ondertussen schreef hij al elf spannende thrillers en vier verhalenbundels bij elkaar. Hij sleepte belangrijke prijzen in de wacht en zijn boeken en verhalen werden vertaald in het Frans, Bulgaars, Amerikaans, Duits, Tsjechisch, Spaans en Japans. Critici vergelijken zijn werk met dat van grote namen als Clancy of Clavell.

Het Virus is een onthullend verhaal over computercriminelen; over slimme jongens die onnoemelijk rijk willen worden en dat doel trachten te bereiken met de hulp en/of de medewerking van prominenten voor wie smeergeld en corruptie geen taboes zijn.

Bart Meys, inspectieur van de Bijzondere Belastingsinspectie (BBI), gebruikt niet-alledaagse methoden om de boekhouding van een succesvol zakenman te verifiëren. Hij moet het daarbij opnemen tegen Nora, de intelligente en zelfbewuste vrouw van de zakenman.
Zijn onderzoek brengt meer aan het licht dan alleen wat fiscale onregelmatigheden: in de computer van het bedrijf is een « meesterbrein » aan het werk …viruscast_kl.jpg - 3423 Bytes

Speeldata : van 22 september tot 20 oktober, elke vrijdag en zaterdag om 20.30 u. matinee op zondag 14 oktober om 15 u.

Snel reserveren is de boodschap.
! « Link » was ook binnen de 5 dagen uitverkocht !


Reservatie op tel. nr. 015/260 663

pagina terug terug naar boven

© copyright Bob Mendes, all rights reserved

Hosting & Webdesign by Linulex

Concept by Artchronicles